digital.bgGoogle потвърдиха, че ще предоставят на потребителите повече контрол над видео

...
digital.bgGoogle потвърдиха, че ще предоставят на потребителите повече контрол над видео
Коментари Харесай

Нови функции в YouTube

digital.bg

Google потвърдиха, че ще дават на потребителите повече надзор над видео клиповете, които виждат в профила си. Компанията тества няколко промени в логаритмите си за проявление на наличие в " Homepage " и " Up Next " секциите на услугата. Новият пакет от функционалности оферират опция да въведете желания за нещата, които се възпроизвеждат в персоналния ви профил в YouTube, осведоми PhoneArena.

 

Така да вземем за пример ще можем още по-лесно да разглеждате и откривате наличие, категоризирано по известни тематики. YouTube скоро ще ни предложи нови варианти, които са основани на персонализираните оферти на всеки профил. Идеята на компанията е да улесни оптимално процеса на намиране на атрактивни клипове в платформата. Предстоящите промени до дни ще бъдат интегрирани към началната страница на YouTube.

 



 

Предвидена е и опция да спрем да виждаме видео рекомендации от избрани канали. За да го създадем ще би трябвало да кликнем върху менюто с три точки до даден клип и да изберем " Don`t Recommend Channel ". Taзи функционалност към този момент се популяризира до устрoйствата с Android и iOS. Вече ще виждаме и повече информация за наличието, което ни предлага YouTube изключително за тези, които са качени от непознати канали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР